Politică de confidențialitate

1. Introducere
Bun venit la ursales.ro (Online Presence Builder SRL). Protejarea datelor dumneavoastră personale este o prioritate pentru noi. Această politică de confidențialitate explică cum colectăm, folosim și protejăm informațiile personale ale vizitatorilor site-ului nostru web.

2. Ce Date Colectăm
Colectăm date personale atunci când interacționați cu site-ul nostru, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și orice alte informații pe care alegeți să le furnizați. De asemenea, colectăm date automate, precum adresa IP, tipul dispozitivului și informații despre modul în care utilizați site-ul nostru.

3. Cum Folosim Datele Dumneavoastră
Utilizăm datele colectate pentru a:

  • Îmbunătăți experiența pe site-ul nostru;
  • Răspunde la solicitările și întrebările dumneavoastră;
  • Oferi informații și promoții, cu acordul dumneavoastră;
  • Asigura securitatea site-ului și preveni fraudele.

4. Cum Protejăm Datele Dumneavoastră
Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră. Utilizăm măsuri de securitate adecvate, inclusiv criptarea datelor și protocoalele de securitate, pentru a proteja informațiile împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii.

5. Partajarea Datelor
Nu vindem, nu închiriem și nu tranzacționăm datele personale cu terțe părți. Putem partaja informații cu furnizorii noștri de servicii în scopul furnizării serviciilor, dar aceștia sunt obligați să respecte confidențialitatea datelor.

6. Drepturile Dumneavoastră
Aveți dreptul să:

  • Solicitați acces la datele dumneavoastră personale;
  • Cereți corectarea oricăror date incorecte;
  • Cereți ștergerea datelor personale, în anumite circumstanțe;
  • Vă opuneți sau limitați procesarea datelor personale.

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate
Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate. Orice modificări vor fi postate pe site-ul nostru.

8. Contact
Pentru orice întrebări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la gabriel.ursan@gmail.com.

Data ultimei actualizări: 23.01.2024


Item added to cart.
0 items - 0,00 lei