Vreau ca educația despre vânzări și marketing să fie accesibilă tuturor

Gabriel oferă informații clare, simple, precise și realiste. Tot ce te învață este realizabil și are rezultate concrete.

– Ana @Hotel Bordeaux

Cum am început

În 2005 lucram în IT&C. Abia în 2006 am început să învăț să și vând IT&C 🙂 În 2007 voiam să devin trainer. În 2008 am devenit. Apoi am început să vând telefonie mobilă. În 2009 am devenit (și) blogger și am învățat marketing afiliat. În 2012 am învățat marketing ”pe bune” și am început să activez în domeniul medical și estetic.

Sunt antreprenor și investitor: am o agenție de marketing digital și sunt investitor cu 10% într-o companie din domeniul medical ce are o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro. În tot acest timp m-am specializat și am obținut rezultate pe:

Training-uri de vânzări directe, vânzări retail și vânzări online

Crearea de website-uri care convertesc și aduc leaduri clienților

Realizarea de funnel-uri de vânzări, chatboți și email marketing

Copywriting, landing pages, blogging, vlogging și soluții tehnice

Cui se adresează ursales.ro?

Antreprenorilor ”Start-Up”

Dacă ești antreprenor și ai o afacere aflată la început de drum, informațiile de aici sunt pentru tine. Fie că vrei să înveți cum să vinzi sau cum să îți crești vânzările, comunitatea ursales.ro te va învăța cum să crești vânzările (sau să scalezi, cum se zice) .

De ce?

Vei avea acces la tehnici (nu strategii) pe care le poți pune în aplicare imediat astfel încât să vezi rezultate rapid.

Antreprenorilor ”Wanna Be”

Dacă vrei să devii antreprenor sau să începi să-ți construiești o afacere ”pe lângă job”, ești în locul potrivit. În comunitatea ursales.ro vei descoperi metode prin care poți începe o afacare nouă care să-ți aducă libertate financiară și sens în viață.

De ce?

Vei descoperi metode de a începe o afacere online fără să îți cheltuiești toate economiile și vei avea acces la super idei.

Oamenilor de vânzări

Dacă ești om de vânzări într-o companie și vrei să înveți cum să vinzi mai bine, mai mult și mai des ca să faci bani mai mulți, ai nimerit bine! În comunitatea ursales.ro discutăm despre cum să vinzi cu încredere și cu bun simț (indiferent ce vinzi).

De ce?

Vei afla metode de vânzare, întrebări, tehnici de soluționare și de tratare a obiecțiilor de vânzări care îți oferă rezultate.

Managerilor de vânzări

Dacă activezi într-o companie deja dezvoltată și ai o echipă de oameni de vânzări care vrei să obțină rezultate mai bune, de ce să nu îi introduci în comunitatea ursales.ro astfel încât să își crească motivația și productivitatea?

De ce?

Vor învăța metode dovedite prin care să vândă mai bine, mai mult și mai des clienților voștri calificați.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei