Toți vânzătorii buni au fost cândva la început

|

Gabriel Ursan

Acest articol este un capitol din cartea de vânzări ”Vinde cu încredere”, de Gabriel Ursan. Înscrie-te în comunitatea ursales.ro și primești cadou pe email cartea Vinde cu încredere.

Vinde cu incredere

Imaginează-ți ceva la care te pricepi foarte bine. Un sport, cântatul la un instrument, mersul cu motocicleta, cățăratul, cântatul sau dansatul sunt doar câteva exemple.

Sau, dacă nu ai ceva la care te pricepi foarte bine încă, imaginează-ți cum te simți când faci o acțiune mai complicată și te simți confortabil făcând asta. Gătitul unei rețete complexe ar putea fi un alt exemplu.

Ei bine, acum amintește-ți cum a fost prima dată când ai făcut această acțiune. Cum te simțeai? Care erau emoțiile și sentimentele tale?

Dacă ai făcut acest exercițiu așa cum trebuie, îți vei aduce aminte probabil că toate au avut un început. Și că de fiecare dată când ai făcut prima dată ceva la care ai devenit foarte bun, nu te-ai simțit confortabil.

Iar când nu te simți confortabil, este normal să nu te simți încrezător.

Poate că ești la început în domeniul vânzărilor, poate că vinzi de ani de zile sau poate că nici nu conștientizezi că activezi în domeniul vânzărilor.

În primul rând, toți activăm atât în domeniul vânzărilor și cumpărărilor, indiferent de natura activității noastre.

Dacă ești contabil și trebuie să convingi pe cineva să facă ceva, tot vânzare se cheamă. Dacă ești inginer și trebuie să convingi pe cineva de o soluție tehnică, tot vânzare se cheamă. Nu doar cei care spun prețuri și încasează lucrează în vânzări.

În al doilea rând, scopul meu este să te ajut să vinzi cu încredere. Îți voi oferi informațiile și uneltele necesare pentru a te simți mai încrezător și pentru a vinde mai mult. Iar pentru asta va trebui să ne pregătim bine înainte să trecem la acțiune.

Hai să începem chiar acum!

Vrei să afli mai multe despre carte?

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei