De aici descarci gratuit cartea ”Vinde cu încredere”, de Gabriel Ursan

|

Gabriel Ursan

Vreau ca educația de calitate despre vânzări și marketing să fie accesibilă tuturor.

Dacă vrei să obții gratuit cartea de vânzări ”Vinde cu încredere”, o obții apăsând pe butonul de mai jos, așa cum ți-am promis.


Cartea ”Vinde cu încredere” este disponibilă atât gratuit cât și cu plată. Cum așa?

Sunt două tipuri de oameni în comunitatea ursales.ro

  1. Oamenii care sunt la început și nu-și permit să cheltuiască mult pe educație, exact așa cum eram și eu la începutul vieții și carierei mele. Pe mine m-au ajutat mulți oameni de-a lungul vieții și îmi doresc să fac același lucru pentru alți oameni cât se poate de mult. De aceea, chiar dacă în mod normal vei găsi cartea ”Vinde cu încredere” cu un anumit preț pe piață, eu o ofer gratuit persoanelor care nu pot încă să o cumpere.
  2. Oamenii care vor da bani pe această carte și care o vor cumpăra din varii motive. Fie au descarcat-o gratuit, le-a plăcut și au cumpărat-o în semn de apreciere. Fie pur și simplu viața i-a învățat că atunci când investesc bani în educație, vor investi automat și timp în educație (adică vor citi și acționa). Fie își doresc să ofere ceva mai departe societății și să cumpere cartea sub formă de cadou pentru cineva sau pentru membrii echipei de vânzări.

Indiferent din care categorie faci parte acum

  1. Obține cartea.
  2. Citește cartea.
  3. Aplică ce-ai învățat.
  4. Fă mai mulți bani.
  5. Bucură-te de ei.

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei