Vreau să am succes! Ei bine, succesul este obligația ta.

|

Gabriel Ursan

Acest articol este un capitol din cartea de vânzări ”Vinde cu încredere”, de Gabriel Ursan. Înscrie-te în comunitatea ursales.ro și primești cadou pe email cartea Vinde cu încredere.

Vinde cu incredere

Succesul reprezintă ceva diferit pentru fiecare persoană în parte.

Chiar îți recomand să stai bine cu picioarele în ligheanul cu apă rece și să te gândești ce înseamnă succesul pentru tine.

Cum vei arăta ca persoană de succes? Care îți vor fi veniturile? Care va fi starea ta de sănătate mentală sau fizică? Cum va arăta casa în care vei locui? Cum va arăta mașina în care te vei deplasa? Sau motocicleta, bicicleta, trotineta ori scuterul cu care vei merge?

Cum arată activitatea ta de succes? Cum vei lăsa o amprentă pozitivă asupra lumii? Ce vei vinde? Ce vei cumpăra? De să aleagă oamenii ce vinzi tu? De ce să aleagă afacerea ta?

Pe plan sentimental și emoțional ce înseamnă succesul pentru tine? Relațiile tale cum vor arăta? Cum și cu cine vei petrece timpul liber? Ce vei face în timpul liber? Cum vei ști că ești o persoană fericită și împlinită?

Nu trebuie să te iei după nimeni sau să-ți impui standarde cu care nu se simți confortabil. Însă trebuie să stai și să-ți răspunzi sincer la toate întrebările de înainte pentru a-ți defini propria ta noțiune pentru succes.

Apoi, odată definit, trebuie să îl privești ca pe o datorie, ca pe o obligație ca pe o responsabilitate personală și o misiune a vieții tale.

Este datoria ta față de tine, față de familia ta și față de cei dragi ca să reușești. Și pentru a-ți îndeplini această datorie trebuie să-ți asumi responsabilitatea pentru tot. Lasă-i pe alții, că pe alții nu-i poți controla. Doar atunci vei avea șanse să ai succes.

Pentru că atunci când ați asumi responsabilitatea, dobândești controlul și nu te mai plângi de toate evenimentele sau elementele externe pe care oricum nu le poți controla.

Dacă ai luat decizia de a avea succes, toate energiile universului se vor colecta în direcția în care țintești tu. Când lupți cu toate forțele pentru o cauză și pentru un scop, dacă ai suficientă determinare, răbdare și anduranță, mai devreme sau mai târziu toate forțele se vor angrena în direcția dată de tine.

Nu știu cum arată succesul pentru tine, dar te rog să faci un exercițiu de imaginație și să-ți aduce aminte de un mare succes de-al tău din viață (pe orice plan).

Gata? Ți-ai amintit? Scrie acel lucru pe o bucată de hârtie și apoi împăturește-o. Acum răspunde la următoarele întrebări.

  1. A fost o problemă sau o provocare?
  2. Ți-a creat îndoieli?
  3. Când te-ai hotărât să reușești te-ai băgat cu sete în subiectul respectiv și într-un final ai reușit?

Ei bine, este momentul să-ți dorești să obții un mare succes și în vânzări. Definește-l astfel încât să semene cu o problemă sau o provocare și să-ți creeze îndoieli. Apoi bagă-te cu sete și nu te opri până nu atingi acea noțiune de succes.

Apoi sărbătorește, umple-te de energie și ia-o de la capăt cu un nou obiectiv!

Vrei să afli mai multe despre carte?

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei