Vreau să am succes în vânzări! Te-ai aranjat pentru asta?

|

Gabriel Ursan

Acest articol este un capitol din cartea de vânzări ”Vinde cu încredere”, de Gabriel Ursan. Înscrie-te în comunitatea ursales.ro și primești cadou pe email cartea Vinde cu încredere.

Vinde cu incredere

Scrie în 2 minute cum ar trebui să arăți, să te îmbraci, să miroși sau ce postură și mimică ar trebui să ai pentru a fi un om de succes în domeniul tău? Acum imaginează-ți cum te vei simți dacă arăți impecabil mereu. Cu ce crezi că te avantajează?

Dacă vrei să ai succes în vânzări, trebuie să arăți ca o persoană de succes în domeniul în care activează. Adică să te îmbraci corespunzător, să ai o postură corespunzătoare, să miroși corespunzător, să ai o atitudine corespunzătoare și să fii plin de energie.

Un campion în vânzări se odihnește corespunzător, face sport sau activități fizice care îi cresc nivelurile de energie, se îmbracă întotdeauna potrivit și curat, are o igienă corporală impecabilă, stă drept, are umerii trași în spate și emană încredere.

Nu poți să pierzi nopțile și să bei până la 1 noaptea, ca mai apoi la 9 să fii la cafea cu clientul tău și să discuți afaceri importante. Adică poți să o faci, dar asta nu te va numi un profesionist în vânzări nici măcar dacă cel cu care ai băut până la 1 noaptea este viitorul tău client.

Oamenii cumpără de la oameni și oamenilor le place să petreacă timp cu oamenii pe care îi plac. Iar dacă reușești să devii prieten cu clientul și să ai o relație autentică cu el, nu mai ai nevoie de nicio tehnică specială de vânzare.

În același timp, oamenii preferă oameni în care să aibă încredere. Iar încrederea este inspirată atât de ceea ce zici, dar și de ceea ce faci și de felul cum arăți și cum te prezinți.

În fiecare domeniu al vânzărilor există un cod de conduită care te poate face să arăți impecabil și să inspiri încredere. Urmărește să dai 110% în felul cum te aranjezi pentru succesul tău în vânzări, iar disciplina care impune treaba asta te va învăța și alte lucruri care te vor ajuta să ai succes în vânzări.

Și cum fiecare călătorie nouă începe cu un pas, gândește-te care ar fi primul lucru pe care l-ai îmbunătăți în aspectul tău de succes și fă-o cât mai repede. Menține schimbarea cel puțin o lună și vezi cum te simți și ce rezultate îți aduce. Pariez că după 3 săptămâni te vei gândi deja la următoarea îmbunătățire când vei vedea ce beneficii ți-a adus prima.

Vrei să afli mai multe despre carte?

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei